• Stue

  Spennende belysning i stuen

  Stua er rommet for både kos og aktiviteter. Derfor må du ha både sterke og svake lyskilder - lys for arbeid og lys for kos.  Dimmer, downlight, spotlights, lamper og lampetter er viktige stikkord. Dessuten hadde det kanskje vært smart med et sentralt punkt hvor du kan slå av og på, regulere lysstyrken og styre alt det elektriske? Og glem for all del ikke å etablere nok stikkontakter for alle de elektriske duppedingsene vi omgir oss med i det daglige.

 • Kjøkken

  Elektriske kjøkkendrømmer

  Et avgjørende punkt for hvor bra et kjøkken blir, er rommets elektriske kapasitet. Skal du pusse opp kjøkkenet må du kanskje trekke opp nye kurser på 16 og 20 ampere? Du må også ha nok stikk til alle de strømkrevende apparatene, såkalte tekniske stikk. Kanskje skal du ha lys i selve innredningen? Varmekabler? I dag er det heller ikke uvanlig med to komfyrer, i tillegg til micro, oppvaskmaskin, store kjøleskap og integrerte kaffemaskiner. Snakk med elektrikeren før du setter i gang, så kan vi sørge for at din løsning blir optimal for ditt behov.

 • Bad

  Lys og temperatur som fremkaller spafølelsen på badet

  For varmt eller for kaldt? For lyst eller for mørkt. Det er gjerne på badet du starter dagen og vi vil at den starten skal være god. Det er enkelt å installere komponenter som både gir deg spafølelsen og som reduserer strømforbruket. Men skal du rehabilitere badet er det også lurt å starte med en prat med elektrikeren. Vi kan fortelle deg alt om varmekabler, belysning, stikkontakter og integrerte apparater.

 • Design

  Når lysbryteren blir en del av interiøret

  Har du noen gang tenkt på hvor synlig det elektriske materiellet hjemme i boligen din egentlig er? Det gir deg også en mulighet til å heve interiøret i boligen din med fine, små designdetaljer. Uansett hvilken innredning du har valgt, vil du finne elektrisk ELKO- materiell som passer perfekt til ditt hjem.

 • Designrammer

  Designrammer

  En bryter fra Gira er ikke som alle andre brytere. Med en gang du får en Gira bryter på veggen, vet du at du har valgt riktig.

  Ikke bare har du valgmuligheter innen form, farge og materiale; men bryterens praktiske funksjon, er også utenom det vanlige. Du merker umiddelbart kvaliteten i betjeningskomforten, den lette berøringen som gir en presis respons og et eksklusivt preg.

 • Panelovner som oser av design og kvalitet

  Panelovner som oser av design og kvalitet

  De fleste av oss bruker mye tid på valg av farger og møbler når vi pusser opp. Et tips er å også tenke på panelovnene helt i startfasen av oppussingen.

  Å velge panelovner som passer inn, vil heve helthetsinntrykket og gi en balanse og ro til et rom. «Glemmer du panelovnene kan de bryte med harmonien og virke forstyrrende», sier interiørstylisten.

 • Lyd og bilde

  Lyd og bilde

  La lyden følge deg i alle rom! Med et integrert lydanlegg av høy kvalitet kan du styre musikken i flere individuelle soner i hele boligen.

  Stilige løsninger som innfelte høyttalere, dockingstasjon, bluetoothmottaker og multimediakontakter, er lekre interiørdetaljer som ikke tar opp verdifull plass og gir deg en ryddig installasjon. De smarte løsningene du velger hos oss, gjør boligen moderne og attraktiv.

 • Komfort

  Kan elektrikeren gi deg mer komfort?

  Ja, og spesielt hvis du likevel skal pusse opp hjemme! Da skal du antagelig likevel ta ned lysbrytere og kontakter, og har enklere muligheten til å gjøre forandringer etter behov.

  Stikkontakter, brytere, dimmere og termostater blir fort en del av hverdagen som vi ikke ser. Men en oppussing er en fin anledning til å optimalisere det elektriske anlegget, slik at det blir bedre tilpasset de behovene du faktisk har nå


 • Schneider

  Velg riktig ladeløsning til din elbil

  Velg en kvalifisert elektriker når du skal installere hjemmelader til elbilen din. Det stilles krav til å installere en dedikert strømkurs i sikringsskapet til ladestasjonen. Dette gjør ladingen tryggere uten at den forstyrrer det elektriske anlegget ditt. Ladestasjonen er beregnet på å levere høy effekt flere timer hver dag, i motsetning til en vanlig husholdningsstikkontakt som ikke er konstruert for så stor belastning over lang tid.  

 • Hjemmeautomasjon som forenkler livet

  Hjemmeautomasjonen som forenkler livet

  free@home® forvandler huset eller leiligheten til en intelligent hjem. Både persienner, lys, oppvarming, air-conditioning, porttelefon eller scener kan lett fjernstyres via en bryter på veggen, med PC, nettbrett eller med smarttelefonen.

 • Hager

  Det moderne gulvlist systemet SL 

  Skal du rehabilitere hjemmet ditt?
  I dag finnes det mange muligheter med moderne gulvlister. En smart detalj er at kanalene kan utstyres med LED-slynge, slik at gulvet lyses opp når noen kommer inn. Praktisk som f.eks. ledelys og nattlys i korridorer og rom med gjennomgangstrafikk

 • Varme

  Fordeler med varmekabler

  Et varmt gulv er en stor varmeflate med lav temperatur og jevn varmefordeling. Dette gir et godt og behagelig inne-
  miljø. Elektrisk gulvvarme er usynlig og opptar ingen vegg-
  plass. Varmen fordeles jevnt i rommet og gir en komfort som må oppleves. Det samler seg ikke støv ved varmekilden, og rommet kan innredes og brukes som du selv ønsker.

 • Snø

  Varmekabler utendørs = snøfri vinter

  Varmekabler i bakken sikrer at oppkjørselen, trappen eller inngangspartiet ditt er snø- og isfri hele vinteren. Nexans har varmekabler som kan installeres direkte i varm asfalt, i betong, under belegningsstein eller heller.

 • Hvordan energimerker jeg

  Energimerking av ditt hjem

  Du kan på enkelt vis selv energimerke boligen din.

  For mer informasjon klikk på bilde

Utviklet av Imaker as