• SG

  Kutt strømutgiftene i Borettslaget/Sameiet med enkle grep

  I tillegg til spare penger på strøm slipper man å bruke tid og penger på å skifte lyspærer de neste 15 årene. Nye pærer og redusert forbruk står for det. Der det før var 60 watts pærer, brukes LED-pærer og sparepærer.

 • ABB

  Gjør borettslaget sikrere og mer komfortabelt med porttelefon

  Welcome M Porttelefon er behagelig enkel å bruke
  Svarapparatet har moderne design, og forståelige symboler som gjør det enkelt og bekvemt å betjene. Uansett om man er beboer eller gjest, vil man forstå de intuitive symbolene for de viktigste funksjonene

 • Butikk

  Skap en bedre kundeopplevelse

  Fang kundenes oppmerksomhet med iøynefallende fasader. Ønsk kundene velkommen med en innbydende atmosfære. Hjelp dem med å finne frem til varer ved hjelp av aksenteffekter.
  Få dem til å se flotte ut i prøverommene, og gi dem et godt inntrykk med vennlig betjening i kassen.

 • Micro Matic

  Inneklima

  Med stadig mer fokus på miljø og lavere driftskostnader, nye forskrifter og energikrav, er man nå nødt til å behovsstyre ventilasjonen for å oppfylle gjeldende krav. Ved behovsstyring tilpasses mengden friskluft til enhver tid etter temperatur- og CO2-nivået i rommet. Dette kan halvere driftskostnadene.

 • Micro Matic

  Brannsikkerhet

  For ikke å kunne bli en kilde til spredning av røyk og varme, er det strenge retningslinjer for brannsikkerhet i ventilasjonsanlegg. Et godt røyk- og brannvern kan redde menneskeliv og begrense skader på eiendom og løsøre til et absolutt minimum.

 • Micro Matic

  Lysstyring

  Godt lys er viktig. Det skaper trivsel og velvære, og påvirker effektiviteten. Lys skal ikke stå på i rom som ikke er i bruk, det er sløsing med energi. Ved å montere bevegelsesmeldere i eksisterende elektriske anlegg kan man spare mye.

 • Schneider

  Ladeløsninger for elbil

  Det er stor etterspørsel etter ladestasjoner for elbil, enten det dreier seg om hjemmelading, lading i borettslag, på jobb eller offentlige ladestasjoner. Uansett behov, så er det viktig å tilby riktig løsning til kunden. For større parkeringsanlegg kan det være nødvendig å implementere energistyresystemer, samt betaling og overvåkinssystem. 

 • Nexans

  Frostsikring

  Varmekabler er velegnet til å frostsikre rør for å unngå vannskader. Ved å montere varmekabler i takrenner og nedløp forhindres nedfall av snø og is på en effektivt, rimelig og sikker måte. Bruk av idrettsanlegg eller landbruksarealer som f.eks. drivhus kan være begrenset på grunn av kaldt klima. Installering av varmekabler i jorden utvider sesongen.

 • Nexans

  Kablingssystemer og energieffektivisering

  Energieffektivisering av kommunikasjon er en av de største og viktigste utfordringer IT bransjen står overfor. Dersom bransjen ikke effektiviseres, vil den i 2020 forbruke mer energi en hele den samlede flyindustrien. LANmark har med sitt Snap-in system en unik fleksibilitet, som omfatter fiber- og kobberkabling.

Utviklet av Imaker as